MEMBELI BELAH ONLINE

Thursday, December 9, 2010

ORIGINAL BRANDED REJECTED PERFUMES (40-50% MURAH DARI HARGA PASARAN)





 

Berita Baikkk!!!

Perfume yang mahal-mahal ni menjadi idaman semua orang...tak kira lah yang mampu atau yang tak mampu...Now anda tak yah nak pikir pasal harga yang mahal giler tuu...dah ada cara nak dapatkan perfume yang mahal tu tapi dengan harga yang sangat murah dari harga pasaran hingga 40-50%. Produknya adalah 100% original...cuma ada masalah pada QC (Quality Control) jer....contohnya tulisan pada brand tu yang dah tak jelas atau terpadam sikit, botolnya tercalar, tutupnya longgar sikit, tutup kemek (macam tin sardin kemek tuu..), kadang2 ada produk "tester" (ramai org ambik tester sebab ia lebih baik yang di jual di kaunter)

Sebagai contoh perbandingan harga: jika di pasaran harga RM 250 ketas...yang reject hanya harga dari RM 130 hingga RM 180 sahaja...


Produk ni dah lama ada kat Malaysia...cuma tak ramai yang tahu sebab produknya amat terhad (yang reject la katakann)...kalau dah banyak sangat tu bukan yang reject namanya...

Tips memilih perfume!!!

Sebelum membeli apa-apa perfume kita kena tahu lah serba sikit cara-cara memilih yang terbaik utk kita atau jenis perfume dan cara pemakaiannya...saya pun tak lah ariff sangatt cuma melalui pengalaman dan pembacaann tu boleh la kongsi serba sikit dengan sesiapa yang kurang ariif la...yang dah terorr tuu...mungkin lebih tinggi la ilmu dalam memilih perfume ni..

1) Perfume utk perempuan biasanya adalah Eu De Parfum (EDP) walaupun ada juga yang Eu De Toilette (EDT). Antara kedua-dua ni EDP lebih tahan lama bau nya sebab kandungan minyak lebih dari EDT...


2) Perfume utk lelaki pulak sememangnya adalah dari katogeri EDT sahaja...tapi kalau nak pakai yang unisex (lelaki dan perempuan boleh pakai) tu ok gak kerana yang unisex ni ada juga EDP..


3) Jika kita kerja kat tempat panas atau selalu berada luar dari "aircond area" perfume EDT ni cepat hilang sikit bau nya kerana dia cepat kering...yang sesuai kat luar (tempat panas) adalah EDP...cara nak atasi masalah cepat hilang bau ni adalah guna perfume yang strong bau nya...dapat la tahan lama sikit...


Contoh: Lancome amat kurang sesuai jika pakai kat tempat panas...cepat ajer hilang bau nya...dengan erti kata lain perfume yang soft bau nya tak sesuai pakai di tempat yang panas atau keringg..


Jika berminat nak beli perfume reject ni boleh lah lawat http://www.kleshop.com

pilih lah kat sana!!! 



Jika nak beli direct pun boleh sila sms: Zul 019 379 1957

No comments: